Erig ten Hag Altay Bayındır'ın forma giyeceği ilk maç için o tarihi işaret etti!

A Milli Takım'ın kalecisş Altay Bayındır yaz transfer döneminde Manchester Untied'a transfer olmuştu ve kırmızı şeytanların formasını geride klana 6 ayda bir kez dahi giyemedi. İngiliz devinin hocası Altay Bayındır'ın merakla beklenen forma giyeceği tarihi verdi...

Erig ten Hag Altay Bayındır'ın forma giyeceği ilk maç için o tarihi işaret etti!

İngiltere'de F.A. Cup mücadeleleri başladı. İngiliz devi Manchester United, 28 Ocak Pazar günü Newport County'ye konuk olacağı maç 19.30'da başlayacak.

Türk futbolseverleri heyecanlarından gelişme Manchester United ile Newport County maçı öncesi yaşandı. Kırmızı şeytanların teknik direktörü Erig ten Hag 25 yaşındaki milli kaleci Altay Bayındır'ın forma giyeceği tarihi verdi.

TEN HAG'DAN ALTAY BAYINDIR AÇIKLAMASI

Newport County karşılaşması öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag, Altay Bayındır ile ilgili konuştu.

İngiliz devinin Hollandalı teknik direktörü, milli yıldız Altay Bayındır'ın Newport County maçı ilk kez forma giyeceğini açıkladı.

Erik ten Hag açıklamasında, "Evet, kalede Altay olacak. Çok motive ve uzun zamandır bu anı bekliyordu. Ve o şans şimdi geldi. Ondan ne beklediğimiz belli. Forma giymek için bekledi ama o çok deneyimli bir kaleci. Türkiye'nin en büyük takımlarından birinde forma giydi" diye konuştu.

Newport County maçıyla birlikte Altay Bayındır, Manchester United formasını giyen ilk Türk futbolcu olacak.

Öte yandan Erig ten Hag, Altay için ne yapacağını bildiğini ve onu transfer ederken onları ikna eden şeyin de bu olduğunu söyledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER