Erhan Aras'ın Türkiye Hentbol Federasyonu başkanlık adaylığı kesinleşti

27 Eylül tarihinde yapılacağı açıklanan Türkiye Hentbol Federasyonu başkanlık seçimi için adaylar belli olmaya devam ederken, Erhan Aras'ın adaylığı kesinleşti.

Erhan Aras'ın Türkiye Hentbol Federasyonu başkanlık adaylığı kesinleşti

Türkiye Hentbol Federasyonu'nda başkanlık seçimi yarışı için geri sayım başlarken federasyon tarafından yapılan açıklamada başkanlık seçiminde 3 listenin yarışacağı açıklandı. Seçime katılacak olan adaylardan biri de yeterli imzayı toplamayı başaran Erhan Aras oldu. Seçime katılacak diğer 2 aday ise Uğur Kılıç ve Erhan Çebi oldu.

TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU YENİ BAŞKANINI 27 EYLÜL'DE SEÇECEK!

27 Eylül tarihinde düzenlenecek olan Türkiye Hentbol Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu ile 7. Olağan Mali Genel Kurulu için geri sayım başladı. Cuma günü yapılacak olan seçimde Türkiye Hentbol Federasyonu'nun yeni başkanı olmak için Erhan Aras, Uğur Kılıç ve Mesut Çebi yarışacak. Seçime girmek için Erhan Aras 34 imza toplarken, rakipleri Uğur Kılıç 68 imza ve Mesut Çebi ise 40 imza toplamıştı.

Başkanlık için yarışacak olan adaylar listelerini teslim ederken 6. Olağan Genel Kurulu ile 7. Olağan Mali Genel Kurulunu gerçekleştirecek olan Türkiye Hentbol Federasyonu bu 3 aday arasında yeni başkanını belirleyecek. 27 Eylül günü yeterli çoğunluk sağlanamazsa 28 Eylül tarihinde bir kere daha kurul tekrarlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER