Enes Keskin yeniden Gençlerbirliği’nde!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Pendikspor Futbol A.Ş.’den 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Enes Keskin’i yeniden kiralık olarak kadrosuna kattı.

Enes Keskin yeniden Gençlerbirliği’nde!

Başkentin Trendyol 1. Lig'deki temsilcisi Gençlerbirliği, yeni sezona Ümraniyespor galibiyetiyle başlarken, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Enes Keskin'i sezon sonuna kadar yeniden kadrosuna kattığını duyurdu.

Geçen sezon kadrosunda kiralık olarak yer alan genç yetenek Enes Keskin, 2022-2023 sezonu devre arasında Gençlerbirliği'ne kiralık olarak gelmişti.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Gençlerbirliği, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Enes Keskin yeniden Gençlerbirliği’mizde..." ifadelerine yer verdi.

ankara-2023-08-16t154040-386.jpg

Oyuncu detayları:

22 yaşındaki oyuncu Enes Keskin, futbol kariyerine Sancaktepe FK altyapısında başladıktan sonra Diyarbekir Spor, Eyüpspor ve Pendikspor Futbol A.Ş. gibi takımlarda da forma giydi. Başarılı orta saha oyuncusu, Gençlerbirliği forması altında 15 lig maçında sahaya çıkarken toplam 855 dakika süre alarak 3 asistle takımına katkı sağlamıştı.

Gençlerbirliği, Enes Keskin'i tekrar kadrosuna katarak gelecek maçlarda daha da güçlenmeyi amaçlıyor. Bu transferle birlikte Gençlerbirliği'nin hedefleri ve performansı merakla takip ediliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER