En acilinden 70 bin liralık ihtiyaç kredisi Finansbank'tan! Günlük 143 TL taksitle kredi muslukları açıldı

Farklı giderleri nedeniyle nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların sunduğu kredi paketlerini incelemeye devam ediyor. Acil nakde ihtiyacı olanlar için kredi duyurusu yapan QNB Finansbank, günlük 143 TL taksitle ihtiyaç kredisi fırsatını duyurdu.

En acilinden 70 bin liralık ihtiyaç kredisi Finansbank'tan! Günlük 143 TL taksitle kredi muslukları açıldı

Ülkemizde son yıllarda enflasyon artışı ile birlikte piyasalardaki dengesizlik de kendini yükseliş grafiği ile gösteriyor. Artan maliyetler nedeniyle art arda gelen zamlar vatandaşların bütçelerini zorlamaya devam ederken nakit ihtiyacı da her geçen gün artıyor. Nakde olan ihtiyacın artması ile giyim, gıda, eğitim, seyahat gibi harcamaları için kredi çekecek olan vatandaşlar bankaların kredi paketlerini inceliyor. Güncellenen faiz oranları ile birlikte QNB Finansbank'tan yeni müşterilerine özel duyuru geldi.

Nakit ihtiyaçlarını bankalar aracılığı ile gidermek isteyenler bankaların kredi kampanyalarını araştırmaya devam ederken özel bankalar arasında yer alan QNB Finansbank, yaptığı kampanya ile müşterilerine ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) aldığı faiz artışı kararları doğrultusunda kredi faizleri yükselirken QNB Finansbank'ın sunduğu fırsat dikkati çekti.

QNB FİNANSBANK'TAN İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

QNB Finansbank, müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisi kampanasının 'Yeni Müşterilere Özel' bir paket olduğunu duyurdu. Yeni müşterilerine üst limiti 70 bin lira olan kredi vereceğini duyuran QNB Finansbank, 70 bin liraya kadar verilecek olan ihtiyaç kredisinde vade, taksit, faiz gibi seçenekleri açıkladı. QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada; ''Gösterilen faiz oranları minimum faiz oranlarıdır. Müşteri özelinde değişiklik gösterebilir. QNB Finansbank piyasa koşullarına göre kampanya koşullarında değişiklik yapma/sonlandırma ve kredi başvurularını serbestçe değerlendirme hakkına sahiptir.'' ifadeleri yer aldı.

QNB Finansbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 50 bin liralık miktar için;

50 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi 36 ay vade ve yüzde 2,59 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 37 bin 23 lira 22 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 2 bin 417 lira 31 kuruş, toplam ödemenin 87 bin 310 lira 66 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 49,48 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 287 lira 50 kuruş olduğu kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-10-04-152939.png

QNB Finansbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 70 bin liralık miktar için;

70 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 24 vade ve yüzde 2,59 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 33 bin 162 lira 32 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 4 bin 298 lira 32 kuruş, toplam ödemenin 103 bin 564 lira 82 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 49,74 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 402 lira 50 kuruş olduğu kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-10-04-153208.png

Söz konusu 70 bin liralık kredide aylık 4 bin 298 liralık ödemenin günlük 143 TL'ye tekabül ettiği bildirildi.

QNB Finansbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER