Emre Belözoğlu'ndan transfer sinayli! Devre arası transfer yapacağız

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Penidkspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu transfer dair önemli açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'ndan transfer sinayli! Devre arası transfer yapacağız

Trendyol Süper Lig'de ilk yarı tamamlandı. Başkentin sarı - lacivertli takımı MKE Ankaragücü deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleye Ankara ekibi iyi başladı ve 18. dakikada golü Efkan Bekiroğlu ile buldu. Fakat bir kaç haftadır oyunun 2. yarısında gözlemlenen dalgalanmalar Siltaş Yapı Pendikspor karşısında da görüldü ve sarı - lacivertli ekip 78. dakikada Alpaslan Öztürk'ün golünü kalesinde gördü. Kalan bölümde skoru kendi lehine çeviremeyen MKE Ankaragücü sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Başkent ekibi Siltaş Pendikspor karşısında aldığı beraberlikle Süper Lig'de üst üste 4. beraberliğini aldı.

EMRE BELÖZOĞLU AÇIKLADI! ANKARAGÜCÜ TRANSFER YAPACAK

Siltaş Yapı Pendikspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu devre arası yapılacak transfer hamleleri ile ilgili bilgi verdi.

Öz güvensiz bir oyuncu grubuna sahip olmadığını aktaran Emre Belözoğlu, lige verilen aranın kendilerine iyi geleceğini ifade etti. Kaybetmeden yollarına devam ettiklerini söyleyen başkent ekibinin teknik direktörü berabere kaldıkları 4 maçı da kazanabileceklerini söyledi.

Ara transfer döneminde MKE Ankaragücü'ne takviye yapacaklarını aktaran teknik direktör Belözoğlu, bu oyuncu grubuna güvendiğini belirtti. Devre arasında transfer yapacaklarını ve belirledikleri mevkiler olduğunu ve çalışmalar yaptıklarını aktardı.

SONRAKİ HABER