Emre Belözoğlu'ndan önemli Ankaragücü ve Faruk Koca açıklaması

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, Ankaragücü'nün son durumu, teknik direktörlük günleri ve Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca ile ilgili de konuştu.

Emre Belözoğlu'ndan önemli Ankaragücü ve Faruk Koca açıklaması

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, Ankaragücü'ndeki teknik direktörlük görevi, takımın son durumu, eski başkan Faruk Koca ve Halil Umut Meler'in verdiği röportajlar ile ilgili Futbol Plus'a konuştu.

İşinin Ankaragücü olduğunu ve ailenin en yeni, en genç üyesi olarak o camianın içinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Takım biraz daha skorları elde etse oyunsal anlamda gelişmeler olduğunu ve skorların da çok kötü gitmediğin fakat birazcık son haftadaki kulübün yaşamış olduğu süreçler kendilerini birazcık üzdüğünü ifade etti. Olayların istenmeden de içinde yer aldığını aktaran Emre Belözoğlu, 'klasik bir benim hikayemin karşılığı Türk futbolunda' dedi.

BELÖZOĞLU'NDA HAKEM MELER'E YANIT!

Belözoğlu, Hakem Halil Umut Meler'in verdiği röportajda 2018 yılında Galatasaray - Başakşehir arasında oynanan maçın ardından yaptığı açıklamalar hakkında, "Yıllar öncesinde verdiğim röportajın verildiği tarih şampiyonluğu kaybettiğimiz maçın hemen 4 gün sonrasıydı. O maçın da bir yorgunluğu ve yaşamış olduğumuz sıcak bir anı vardı. Ben de onu söylediğim için daha sonrasında üzüldüğüm bir süreç olmuştu. "Unutmayacağım" derken neyi unutmayacağım, ne yaptı da unutmayacağız yani insani olarak baktığında o an verilmiş bir röportaj sanki 10 sene sonraya taşındığında ben hala unutmuyormuşum gibi bir algı oluştu. Ne yazık ki söylemiş olduklarınızın esiri olabiliyorsunuz. Ondan sonra yapmış olduğum röportajda da söylemişim 15 tane maçıma atanmış benim hem sportif direktörken hem hocalık yaparken, futbolculuk yaparken. Hiçbirinde böyle bir duygu hissetmedim hani o maçta dahil olmak üzere bunu hissetmedim" diye konuştu.

"FARUK KOCA ÜZÜNTÜSÜNÜ BELİRTTİ"

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından eski başkan Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmasının ardından yaşanan süreçle ilgili Belözoğlu sürecin bu şekilde ilerlemesinden, Türk futbolunun bununla meşgul olmasından, Faruk Koca'yı birebir tanımış, bire bir bilen biri olarak olayların içinde ne yazık ki en ön safhada yer almasından, bu kırmızı çizgilerin onun tarafından aşılmasından dolayı üzüntüsünü, rahatsızlığını dile getirdi. MKE Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'yı tanıdığını, gerçekten de iyi bir insan olduğunu gördüm, zaman geçirdikleri söyledi. Başkent ekibinin teknik adamı Koca'nın da bu olayın içinde bu şekilde aktör olarak yer almasından üzüntü duyduğunu dile getirdiğini ifade etti.

Emre Belözoğlu'ndan önemli Ankaragücü ve Faruk Koca açıklaması

BELÖZOĞLU'NDAN FARUK KOCA'NIN CEZASINA TÜRK FUTBOLUNDAKİ EN AĞIR CEZA AÇIKLAMASI

Faruk Koca'nın aldığı futboldan men cezası ile ilgili Emre Belözoğlu, bugün gelinen noktada Türk futbolunda hiç alınmamış bir şekilde ağır bir cezayla karşı karşıya kaldığını ve tahkim süreçlerinin devam edeceğini bir de bunun hukuk anlamında sosyal tarafı olduğunu vurguladı. Belözoğlu, eski başkan Koca'nın iki haftaya yakın süredir hapiste olduğunu ve tahliye edildiğinin altını çizdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER