Emre Belözoğlu'ndan Faruk Koca açıklaması! Koca ile kader birliği yapmak büyük bir onur

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, antrenman öncesi basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'ndan Faruk Koca açıklaması! Koca ile kader birliği yapmak büyük bir onur

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında konuk edeceği Hatayspor maçı hazırlıklarına bugün Beştepe Tesislerinde yaptığı antrenman ile başladı.

Antrenman öncesi sarı - lacivertli kulübün teknik direktörü Emre Belözoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

"FARUK KOCA FAİR PLAY ÖDÜLÜ ALMIŞ BİR BAŞKAN"

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor maçınının ardından yaşanlar ile ilgili çok üzgün olduklarını belirtti. Belözoğlu, Başkan Faruk Koca, Ankaragücü'nün yıllarını vermiş birisi olduğunu ifade ederek kendisinin geçmişte birçok kez fair-play ödülleri almış bir başkan olduğunu ve bu tarafın da unutulmaması gerektiğini dile getirdi.

EMRE BELÖZOĞLU'NDA DEVAM AÇIKLAMASI

Sarı - lacivertli teknik adam işlerinin kolay olmadığını fakat kaçacak, çekinecek halleri olmadığını söyledi. Belözoğlu, bir an önce eski başkan Faruk Koca’nın özgürlüğüne kavuşması halinde oyuncuların daha çok daha motive bir şekilde sahaya çıkacaklarını söyledi.

Başkan Koca’yı ceza evinde ziyaret ettiğini ifade eden Belözoğlu, kendisine eski Başkan Koca’nın üzgün olduğunu söylediğini aktardı. Belözoğlu yaşanan olayın olmaması gereken bir olay olduğunu fakat her yaşananın da tek bir suçlusu varmış gibi algı oluşturmaya da gerek olmadığını ekledi.

ANKARAGÜCÜ'NÜN HEDEFİ MUTLAK GALBİYET

Haber Ankara muhabirinin MKE Ankaragücü’nün aldığı seyircisiz oynama cezasının ilkini bu hafta ligde inişli çıkışlı bir performans gösteren Hatayspor’u karşısında çekeceğini sorması üzerine Belözoğlu, ligde her takımın iniş çıkış periyotları olabileceğini ve Hatayspor da lige çok iyi başlamış bir takım oluğunu söyledi. Belözoğlu, Hatayspor'un belli bir düşüş yaşadıklarını belirterek düşüşün doğal olduğunu ifade etti. Her maçın kendi içinde zorlukları olduğunu barındırdığını aktaran genç teknik adam zorluklara karşı karşıya kalacağımızı bildiklerini ve bugünden itibaren o maç üzerinde çalışmaya başladıklarını dile getirdi. İki takım için de zor maç olacağını belirten Belözoğlu bu süreçte Ankaragücü camiasını mutlu edecek, yüzünü güldürecek, taraftarların, başkanın, yönetimin bu camiaya gününü vermiş, kim varsa içerde, dışarıda onları mutlu edecek bir skor almak için çalışacaklarını çaba gösterecekleri sözlerine ekledi.

Tahsin KEMER - Gurbetelli YALÇIN - Haberankara.com

SONRAKİ HABER