Emre Belözoğlu'dan Volkan Demirel'e anlamlı bayrak hediyesi

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e Yeni Hatay Stadyumu'nda asılı bulunan ve 6 Şubat depreminin verdiği hasardan dolayı yırtılan bayrak yerine stadyumun tadilat süreci tamamlandıktan sonra asılmak üzere Hatayspor bayrağı hediye etti.

Emre Belözoğlu'dan Volkan Demirel'e anlamlı bayrak hediyesi

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında MKE Ankaragücü ile Hatayspor karşı karşıya geldi. MKE Ankaragücü'nün aldığı 5 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle karşılaşmada yalnızca Hatayspor taraftarları yer aldı. İlk yarı MKE Ankaragücü'nün baskın oynadığı ve gol girişimleri yakaladığı şekilde geçse de ikinci yarıda bambaşka bir MKE Ankaragücü ve Atakaş Hatayspor vardı. Roller değişmiş ve Atakaş Hatayspor'un baskın ve gol fırsatları bulduğu bir ikinci yarı oynandı. Fakat 90 dakikada sonunda gol sesi çıkmadı ve mücadele başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN VOLKAN DEMİREL'E BAYRAK HEDİYESİ

Eryaman Stadyumu'ndaki karşılaşma yalnızca MKE Ankaragücü ile Atakaş Hatayspor arasında mücadeleye değil geçmiş yıllarda aynı forma altında uzun süre mücadele eden iki eski takım arkadaşı, dost ve iki genç teknik adamın mücadelesine tanıklık etti.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, başlama vuruşu yapılmadan önce gerçekleştirilen seremoni sonrası Ataktaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e anlamı bir hediye takdim etti.

Emre Belözoğlu'dan Volkan Demirel'e anlamlı bayrak hediyesi

Başkent ekibinin Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonrası Yeni Hatay Stadyumu'nda asılı bulunan ve yıkıcı depremin verdiği hasardan dolayı yırtılan Hatayspor bayrağının yerine, Yeni Hatay Stadı'nın tadilat süreci tamamlandıktan sonra asılmak üzere Hatayspor bayrağı takdim etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER