Emre Belözoğlu istifa iddialarına noktayı koydu! Sezon sonuna kadar beraberiz

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, istifa edeceği yönündeki iddiaları "Sezon sonuna kadar beraberiz" diyerek yalanladı.

Emre Belözoğlu istifa iddialarına noktayı koydu! Sezon sonuna kadar beraberiz

Trendyol Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya gelen MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı.Karşılaşmanın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmış ve olaylar art arda yaşanmıştı. Bu olayın ardından Ankaragücü'nün genç teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun istifa edeceği iddia ediliyordu.

Bugün bir grup MKE Ankaragüçlü taraftar, Beştepe Ankaragücü Tesisleri'ne giderek takıma ve Başkan Faruk Koca'ya destek tezahüratlarında bulundular

BELÖZOĞLU'NDAN İSTİFA İDDİALARINA YANIT

Destek tezahüratlarının ardından teknik direktör Emre Belözoğlu'da sarı - lacivertli taraftarların yanına giderek "Yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüm. Size söz verdiğim gibi sezon sonuna kadar takımın başında kalacağım. Mücadelemize devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

MAÇTA NELER OLMUŞTU

Beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada Ankaragücü'nün golünü 14. dakikada Morutan atarken Çaykur Rizespor'un golünü 90+7. dakikada Gaich attı. Mücadelenin 50. dakikasında Ali Sowe'a hakem Halil Umut Meler ikinci sarıdan kırmızı kartını gösterdi. Bu dakikanın ardından 10 kişi oynayan Ankaragücü yönetimiile taraftarlarda sinirler gerilmeye başladı görüldü. Hakem Halil Umut Meler'e stadyumda çok fazla tepki olduğu görüldü. Özellikle Çaykur Rizespor'un golünün son dakikada gelmesi tepkilerin artmasına neden oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün çalmasının ardından Başkan Koca sahaya indi ve olaylar gelişti. Olayların ardından düzenlenen basın toplantısında Emre Belözoğlu üzgün olduğunu ifade eden çok kısa bir açıklama yaptı. Futbol kamuoyu bu açıklama sonrası genç teknik adamın istifa edeceği iddialarını ortaya attı.

SONRAKİ HABER