EGO Spor şampiyon sporcularla devam dedi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Spor Kulübü, kadrosunda bulunan ve milli takım ile Ego Sporu temsil eden 5 milli para tekvando sporcusu ile sözleşme yeniledi.

EGO Spor şampiyon sporcularla devam dedi

EGO Spor Kulübü şampiyon tekvandocularla devam kararı aldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) bünyesinde spora ve sporcuya değer veren ve bünyesinde birçok şampiyon sporcu bulunduran Ego Spor Kulübü 5 milli para tekvandocuyla sözleşme yeniledi. Tekvando kariyerlerinde dünya, Avrupa ve Türkiye bulunan Fatih Çelik, Meryem Betül Çavdar, Seçil Er, Gamze Gürdal, Alican Özcan kendilerini 1 yıl daha kendilerini EGO Spor forması giymelerini sağlayacakları sözleşmeye imza attı.

EGO Spor şampiyon sporcularla devam dedi

Düzenlenen imza törenine EGO Spor Kulübü Başkanı Zafer Tekbudak ve sporcular katıldı. tören de konuşan EGO Spor Kulübü Başkanı Zafer Tekbudak, sporcuların her zaman gururları olduğunu söyleyerek gerçekten zor şartlarda spor yaparak zirveye çıkan sporcular olduklarını söyledi. Türk bayrağını göndere çıkarıp İstiklal Marşı’nı okuttukları her zaman kendilerinin sporcularla daha fazla gurur duyduklarını dile getirdi. Bu sene mayıs ayında Avrupa şampiyonası olduğunu aktaran Tekbudak, sporculara Türkiye'yi ve EGO Spor Kulübünü temsil edeceklerini hatırlattı. Ağustos ayında da Fransa'da Paris 2024 olimpiyatları olduğunu dile getiren Tekbudak, orada da kendilerini temsil edeceklerini ve çok umutlu olduğunu ifade etti.

AVRUPA ŞAMPİYONASI VE PARALİMPİK OYUNLARI'NDA TEMSİL EDECEKLER

EGO Spor’un sözleşmelerini uzattığı milli para tekvandocu Fatih Çelik, Meryem Betül Çavdar, Seçil Er, Gamze Gürdal, Alican Özcan mayıs ayında düzenlenecek Avrupa şampiyonası ve ağustos ayında düzenlenecek Paralimpik Oyunları'nda Türkiye’yi ve EGO Spor Kulübünü temsil edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER