Efeler Ligi'nde haftayı Halkbank mutlu Ziraat Bankkart üzgün tamamladı

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Ankara takımları Halkbank evinde 15. haftayı galibiyet ile tamamlarken Ziraat Bankkart deplasmanda mağlubiyele tamamladı.

Efeler Ligi'nde haftayı Halkbank mutlu Ziraat Bankkart üzgün tamamladı

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 15. hafta karşılaşmaları bir eksik mücadele ile tamamlandı. Ankara'yı Efeler Ligi'nde temsil eden Halkbank haftayı galibiyet ile tamamlarken Ziraat Bankkart deplasmanda set alamadan mağlup oldu.

Halkbank, AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Halkbank Spor Toto ile karşı karşıya geldi. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanan maça Halkbank etkili başladı ve ilk seti 25-20'lik skorla kazandı ve maçta 1-0 öne geçti. İkinci sette etkin oyununu arttıran Halkbank 25-14 gibi farklı bir skorla Spor Toto'yu geçti ve maç skorunu 2-0'a getirdi. Üçüncü sete geçildiğinde ise set uzasa da Halkbank rakibini 27-25'lik üstünlük kurdu ve maçı 3-0 kazanmayı bildi. Ankara ekibi karşılaşmaya ait paylaştığı tüm görselleri Pençe Kilit Harekatı'nda şehir düşen askerleri anmak amacı ile siyah - beyaz paylaştı.

Efeler Ligi'nde haftayı Halkbank mutlu Ziraat Bankkart üzgün tamamladı

HALKBANK LİGDE 15'TE 15 YAPTI

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 15. hafta maçları geride kalırken Ankara ekibi Halkbank çıktığı 15. maçını kazarak müthiş bir başarıya imza attı ve 2023-24 sezonunda ligde çıktığı tüm maçları kazandı.

Efeler Ligi'nde haftayı Halkbank mutlu Ziraat Bankkart üzgün tamamladı - Resim : 2

ZİRAAT BANKKART İZMİR'DE SET ALAMADAN KAYBETTİ

Başkent ekibi Ziraat Bankkart, İzmir'de Arkas Spor ile karşı karşıya geldi. Ziraat Bankkart rakibine 25-16, 25-17 ve 25-21'lik setlerle 3-0 mağlup ayrdıldı ve ligde üst üste 2. mağlubiyetibi aldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER