Dünyaca ünlü eski teknik direktör Christoph Daum vefat etti

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın eski teknik direktörü olan Christop Daum hayatını kaybetti. Ünlü direktörün uzun süredir hasta olduğu biliniyordu.

Dünyaca ünlü eski teknik direktör Christoph Daum vefat etti

Ülkemizde uzun yıllardır teknik direktör olarak görev alan Alman Daum’un 70 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Kanser ile savaşan Daum, 70 yaşında hayatını kaybederken, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta büyük başarılara imza atmıştı.

FENERBAHÇE’DEN TAZİYE MESAJI

Sarı lacivertli takım eski hocalarının vefat haberine ilişkin, “Eski Teknik Direktörümüz Christoph Daum’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Daum Ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz” paylaşımını yaptı.

BEŞİKTAŞ’DAN ESKİ HOCASINA VEDA

Beşiktaş ise Daum’un siyah beyaz bir fotoğrafını paylaşarak, “Eski Teknik Direktörümüz Christoph Daum’un vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Daum ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz” eski hocasına veda etti.

Daum’un 2022 yılından bu yana akciğer kanseri ile mücadele ettiği biliniyordu. 1993 – 1994 sezonunda Beşiktaş’ı çalıştıran Daum, süper lig şampiyonu olmuştu.

2003 – 2006 ile 2009 – 2010 yıllarında da Fenerbahçe’yi çalıştıran başarılı hoca Fenerbahçe’ye 2009 yılında Türkiye Kupası kazandırmıştı.

SONRAKİ HABER