Drift ve otomobil tutkunları bu habere çok sevinecek! Ankaralıların akın edeceği festivali sakın kaçırmayın

Ülkemizdeki festivaller yakından takip ediliyor. Drift ve otomobil tutkunlarını sevindirecek bir haber geldi. Çeşitli festivallere ilişkin haberler gelmeye devam ederken Ankara'da düzenlenecek olan Yer6 Fest hakkında detayları derledik.

Drift ve otomobil tutkunları bu habere çok sevinecek! Ankaralıların akın edeceği festivali sakın kaçırmayın

Başkent Ankara'da birbirinden farklı etkinlik ve festivaller düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'da düzenlenen festivaller vatandaşlardan yoğun ilgi görürken bir yanda da yeni festivaller için araştırmalar devam ediyor. Her kesime ve her zevke hitap eden festivaller sürerken Ankara'da Drift ve Otomobil Festivali için tarih verildi.

Otomobil tutkunlarını heyecanlandıran festival duyurusunun detayları merak edilirken Gölbaşı Belediyesi, ''Yer6 Fest" Otomobil Festivali Gölbaşı'nda!'' ifadelerine yer verdi. Haberankara.com okurları için festival detaylarını derledik.

GÖLBAŞI'NDA DRİFT VE OTOMOBİL FESTİVALİ DÜZENLENECEK

Ankara'da Gölbaşı Belediyesi'nin de desteğiyle "Yer6Fest" temasıyla "Drift ve Otomobil Festivali" gerçekleştirilecek. Gölbaşı Fuar Alanı'nda 7 - 8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek festivalde sanatçılar da konser verecek.

ekran-goruntusu-2023-10-04-170154.png

ekran-goruntusu-2023-10-04-170215.png

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sosyal aktivitelerin olacağı, heyecanın doruk yapacağı festivale vatandaşları davet ederken festivale katılmak isteyen vatandaşlar için servis hizmeti verileceği de açıklandı.

drift-ve-otomobil-festivali.jpg

DRİFT VE OTOMOBİL FESTİVALİNE ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI

Drift ve Otomobil Festivali ile ilgili olarak açıklamaya yer veren Gölbaşı Belediyesi, ücretsiz servis imkanını da duyurdu. Bu çerçevede bir açıklamaya yer veren Gölbaşı Belediyesi,

''Değerli Vatandaşlarımız;

7 - 8 Ekim tarihlerinde Gölbaşı Fuar Alanı'nda (Oğulbey Mah. Konya Yolu 10. Km) düzenlenecek olan Türkiye’nin en büyük Drift ve Otomobil Festivali’ne; saat: 10.00’dan 22.00’ye kadar her saat başı, Gölbaşı Hasan Celal Güzel İlçe Halk Kütüphanesi ve Mevlana Parkı önünden servislerimiz hareket edecektir. Bilginize sunarız.'' ifadelerine yer verdi.

dirfit.jpg

Sizlerde Yer6 Festivaline katılmak için 7 - 8 Ekim tarihlerinde saat 10.00'da başlayacak etkinliklere Gölbaşı fuar Alanı'na giderek katılabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER