Diyarbekirspor - Yeni Mersin İY maçı saat kaçta, canlı yayın hangi kanalda?

TFF 2. Lig maçları tüm hızı ile devam ederken Diyarbekirspor - Yeni Mersin İY maçı için geri sayım başladı. Diyarbekirspor - Yeni Mersin İY maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı yayın olacak mı? soruları yanıtlandı.

Diyarbekirspor - Yeni Mersin İY maçı saat kaçta, canlı yayın hangi kanalda?

Türkiye'de Süper Lig maçları milli maçlar nedeniyle araya girerken TFF 2. Lig maçları ise devam ediyordu. Açıklanan program kapsamında Diyarbekirspor - Yeni Mersin İY maçı için geri sayım başladı. Maç bugün yani 14 Ekim 2024 Pazartesi günü oynanacak. Maç saati ve diğer merak edilenler belli oldu.

DİYARBEKİRSPOR - YENİ MERSİN İY MAÇI NE ZAMAN, BUGÜN SAAT KAÇTA?

Açıklanan TFF 2. Lig maç programına göre Diyarbekirspor - Yeni Mersin İY maçı bugün yani 14 Ekim 2024 Pazartesi günü oynanacak. Maçın başlangıç saati ise 15:00 olarak duyuruldu.

DİYARBEKİRSPOR - YENİ MERSİN İY MAÇI HANGİ KANALDA, CANLI YAYIN VAR MI?

Diyarbakirspor bugün evinde Seyrantepe 2 nolu Çim Sahada Yeni Mersin İY takımını ağırlayacak. Ligde son sırada yer alan Diyarbekirspor düşme potasından kurtulmak için sahaya mutlak 3 puan hedefi ile çıkacak. 15'inci sırada yer alan Yeni Mersin İY maçı için canlı yayın ya da kanal bilgisi ise paylaşılmadı. Ne yazık ki maçın canlı yayını olmadığı belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER