Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Yönetimi ve Ali Koç’u kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Yönetimi ve Ali Koç’u kabul etti

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen kabul sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama geldi. Fenerbahçe’nin 117 yıllık mazisi olduğunu ifade eden Erdoğan, spora gölge düşüren gergin atmosferinin geride bırakılması gerektiğini belirtti.

Fenerbahçe’yi yakından takip ettiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ali Koç ve yönetim kurulunu da tebrik etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “FUTBOL ŞÖLENİ İZLETMEMİZ LAZIM"

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Fenerbahçe 117 yıllık mazisiyle, milyonlarca taraftarıyla, yetiştirdiği kıymetli sporcuları ve tarihe geçen başarıları Türk sporunun iftihar vesilelerinden biridir. Mazisinde bir tarih yatan Fenerbahçe bugün de taraftarının ve kendisine gönül veren milyonların gurur kaynağı olmayı sürdürmektedir. Diğer kulüplerimiz gibi Fenerbahçe’mizi de her ihtiyacında destekledik. Fenerbahçe’nin başarılarıyla daima gururlandık, sevindik. Fenerbahçe inşallah bundan sonra da göğsümüzü kabartacak, kazandığı başarılarla bayrağımızı dalgalandırmaya devam edecektir. Burada şu hususu özellikle ifade etmek isterim. Spor kulüplerimiz elbette birbirinin rakibidir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Yönetimi ve Ali Koç’u kabul etti

"Özellikle yurt dışında elde ettikleri başarılar, milletçe hepimizin başarısıdır. Bu anlayışla Fenerbahçe’mizin başarılarını, Türk sporunun başarısı olarak görüyor ve bunlardan kıvanç duyuyoruz. Hep beraber gönül birliği içinde Türk futbolunu güçlendirmenin mücadelesini vermemiz önemlidir. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası bize hem umut verdi hem de işimizin hiç de kolay olmadığını gösterdi. Futbol kalitesi bakımından bizim öyle bir seviyeye gelmemiz lazım ki; yapılan haksızlıklar ile hedeflerimiz arasına girmesin. Kendimizi yenilemeye, eksiklerimizi gidermeye devam edeceğiz. Yakaladığımız ivmeyi sürdürdüğümüzde önümüzdeki turnuvalarda daha iyi yerlerde olacağımızdan en küçük bir şüphe duymuyorum. Spor kulüplerimize şunu hatırlatıyorum; kısır tartışmaları, sporumuza gölge düşüren gergin atmosferi geride bırakıp, yeni sezonda izleyicilere futbol şöleni izletmemiz lazım" dedi.

Cumhurbaşkanı, açıklamasının devamında Fenerbahçe’nin Avrupa’da önemli bir ilerleme kaydedeceğine inandığını ifade ederek, Şampiyonlar Ligi’nde sarı lacivertli takımın şansız bir şekilde elendiğini söyledi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER