City'de forma şnası bulamayan KalvinPhillips Westham'ın yolunu tuttu

İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United, Manchester City forması giyen Kalvin Phillips'i sezon sonuna kadar kiraladı.

City'de forma şnası bulamayan Kalvin Phillips West Ham'ın yolunu tuttu

Ara transfer dönemi tüm dünyada hız kesmeden devam ettiği gibi dünyanın en büyük liglerinden İngiltere Premier Lig'de de devam ediyor. Premier Lig takımlarından West Ham United, Manchester City'den Kalvin Phillips'i sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Westham United'dan yapılan açıklamada Phillips'in sezon sonuna kadar kiralandığı ve herangi bir satın alma opsiyonunun bulunmadığı ifade edildi.

Westham United Premier Lig'de oynadığı 21 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 35 puan topladı ve 6. sırada yer alıyor. 2023 - 24 kış transfer döneminde Phillips, West Ham United'ın transfer ettiği ilk isim Phillips oldu. 28 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu West Ham'da 11 numaralı formayı terletecek.

PHİLLİPS, CİTY ÇOK FAZLA FORMA ŞANSI BULAMADI

Manchester City'e 2022 yazında Leeds United'dan transfer olan Kalvin Phillips, Manchester ekibinde çok fazla forma şansı elde edemedi. Kalvin Phillips 1.5 yıllık City döndeminde iki kez ilk 11'de başlarken Lig'de toplam 16 maçta forma giydi. City kariyerinse ise toplam 31 karşılaşmada süre aldı. Bu sezon Kalvin Phillisps 1 kez ağları havalandırdı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER