Çin Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan izlenecek?

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin 3'üncü haftasının 3'üncü maçında, yarın Çin ile karşı karşıya gelecek. Maçın detayları ise merak ediliyor.

Çin Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan izlenecek?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Çin Halk Cumhuriyeti ile yarın mücadele edecek. Çin - Türkiye voleybol maçının ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta olduğu araştırılıyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, finallere kalmayı garantilediği FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) 3'üncü haftasının 3'üncü maçında, yarın Çin ile karşı karşıya gelecek. Çin'in Hong Kong özel idari bölgesinde düzenlenen 3'üncü haftaya Tayland'ı 3-0, Dominik Cumhuriyeti'ni ise 3-1 yenerek başlayan "Filenin Sultanları" büyük heyecan ve gurur yaşatıyor.

Çin Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan izlenecek?

MAÇ SAAT KAÇTA?

Çin-Türkiye Milletler Ligi voleybol maçı hakkındaki ayrıntılar merak ediliyor. Çin-Türkiye Milletler Ligi voleybol maçı, 15 Haziran Cumartesi saat 15.30'da oynanacak. Büyük karşılaşmayı TRT Spor ya da TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen ve şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

Milletler Ligi'nin son şampiyonu, dünya "1" numarası Türkiye, 8 galibiyet, 2 yenilgi ve 24 puanla 16 takımlı ligde 3. sırada bulunuyor. İlk 8'de yer alarak finallere kalma mücadelesi veren Çin ise 6 galibiyet, 3 yenilgi ve 18 puanla 7. sırada yer alıyor. Çin'den sonra 16 Haziran'da Brezilya ile karşılaşacak ay-yıldızlı ekibin kalmayı garantilediği finaller, 20-23 Haziran'da Tayland'ın başkenti Bangkok'ta oynanacak.

Filenin Sultanları, her geçen gün büyük bir gurur yaşatmaya devam ediyor. Yarın yaşanacak karşılaşma ise büyük bir heyecanla bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER