Cihan Aydın Galatasaray karnesi! Galatasaray Gaziantep maçı ne zaman, maçın hakemi kim oldu?

Trendyol 1. Lig'de Avrupa kupası maçları nedeniyle verilen ara nedeniyle ertelenen maçlarda program belli oldu. Bu kapsamda Galatasaray evinde Gaziantep'i konuk edecek. İşte maçın hakemi!

Cihan Aydın Galatasaray karnesi! Galatasaray Gaziantep maçı ne zaman, maçın hakemi kim oldu?

Takımlarımızın Avrupa Kupası müsabakaları nedeniyle ertelenen lig maçları için beklenen tarihler ve maç programı açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada hem ligin 3. haftasında oynanması gereken ama Avrupa Kupası maçları nedeniyle ertelenen maçlarnı tarih ve saatleri hem de hakemleri belirlenmiş oldu.

ERTELENEN GALATASARAY - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, MAÇIN HAKEMİ KİM OLACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında oynanması gereken fakat Avrupa kupaları maçları sebebiyle ertelenen 3 müsabakanın hakem atamalarını gerçekleştirdi. TFF’den yapılan açıklamaya göre yarın oynanacak Galatasaray - Gaziantep FK mücadelesini hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Suat Güz yapacak. RAMS Park’ta 20.00’de başlayacak müsabakanın 4. hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.

CİHAN AYDIN HAKEM KARNESİ!

Cihan Aydın bu sene sezonda toplam 3 maçta düdük çaldı. Sivasspor - Trabzonspor, Adana Demirspor - Çaykur Rizespor, Hatayspor ve Samsunspor maçlarında düdük çalan hakem bu maçlarda toplam 5 sarı kart çıkarırken henüz kırmızı kart göstermedi. 32 yaşındaki genç hakem bu hafta Galatasaray - Gaziantep maçını yönetecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER