Chelsea yıldızı Angelo Gabriel Beşiktaş'a mı geliyor, hangi mevkide oynuyor kaç yaşında?

Beşiktaş transfer haberleri yakından takip edilmeye devam ederken bu sezona mutlak şampiyonluk sloganı ile çıkan Beşiktaş'ta yeni transfer çalışmaları sürüyor. Angelo Gabriel, Beşiktaş'a mı geliyor?

Chelsea yıldızı Angelo Gabriel Beşiktaş'a mı geliyor, hangi mevkide oynuyor kaç yaşında?

Bu sezona mutlak şampiyonluk parolası ile iddialı bir başlangıç yapan Beşiktaş, yeni transferleri ile adından söz ettirmişti. Yeni sezona yenilenerek başlayan Beşiktaş teknik yönetiminden oyuncularına kadar çok sayıda önemli transfer yaparak son derece iddialı bir kadro kurmuştu.

Liglerin başlamasının ardından kadrosuna yeni takviyeler yapmaya devam eden Beşiktaş Chelsea'nin gözde oyuncusu Angelo Gabriel'e kancasını taktı. Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran transfer haberi büyük yankı uyandırırken 19 yaşındaki futbolcu geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

ANGELO GABRİEL KAÇ YAŞINDA, HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Sahip olduğu yetenekler ile geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Angelo Gabriel genç yaşı nedeniyle de taraftarları heyecanlandırdı. Henüz 19 yaşında olan genç oyuncu güçlü fiziği ve top hakimiyeti ile dikkat çekerken Chelsea taraftarının da en çok beklenti içerisinde olduğu futbolcular arasında bulunuyordu.

Genç oyuncunun menajeri ile anlaşma sağlanırken Chelsea takımı ile transfer görüşmeleri başladı. Kanat oyuncusu olan Gabriel geride bıraktığımız sezon kiralık olarak formasını giymiş olduğu Strasbourg takımı ile 21 maça çıkmış ve 4 asist yapmıştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER