CEV Şampiyonlar Ligi'nde Ziraat Bankkart devam Halkbank tamam dedi

CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde mücadele eden Ziraat Bankkart konuk ettiği Guaguas'ı eleyrek yarı finale yükselirken Halkbank ise konuk Cucine Lube'ye mağlup oldu ve önemli organizasyona çeyrek finalde veda etti.

CEV Şampiyonlar Ligi'nde Ziraat Bankkart devam Halkbank tamam dedi

Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları devam ediyor. Kulüp bazında Avrupa voleybolunun en prestijli kupasında Türkiye ve Ankara'yı temsil eden Ziraat Bankkart ile Halkbank çeyrek final rövanşları için sahaya çıktı.

ZİRAAT BANKKART ALTIN SETTE TARİHİNDE İLK KEZ YARI FİNALDE!

CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Ziraat Bankkart, İspanya'nın Guaguas Las Palmas takımını konuk etti. İlk maçı deplasmanda 3-1 kazanan Ziraat Bankkart evinde Guaguas Las Palmas'a 3-0 mağlup ve maç altın sete taşındı.

Altın sette üstün bir oyun ortaya koyan başkent ekibi Ziraat Bankkart rakibini 15-7 mağlup ederek altın seti kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.

Mücadelede Ziraat Bankkart'a 17 sayı ile katkı sağlayan Wouter Ter Maat MVP seçildi.

Tarinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselen kırmızı beyazlılar Polonya temsilcisi Jastrzebski Wegiel, İtalyan ekibi Gas Sales Daiko Piacenza eşleşmesinin galibi ile final mücadelesi verecek.

HALKBANK, CUCİNE DEPLASMANINDAN ELİ BOŞ DÖNÜYOR

Halkbank Erkek Voleybol Takımı evinde 3-1 mağlup olduğu Cucine Lube Civitanova'ya deplasmanda aynı skorla mağlup oldu ve CEV Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek final aşamasında veda etti.

İlk seti Cucine Lube 25-23 kazanırken Halkbank 25-20 ile karşılık verdi ve mücadeleye 1-1'lik denge getirdi. Diğer setlerde iyi bir ortaya koyan Cucine Lube üçüncü seti 25-15, dördüncü seti 25-23 kazanmayı bildi ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER