CEV Şampiyonlar Ligi'nde Ankara rüzgarı

CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye ve Ankara'yı temsil eden Halkbank ve Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı başarılı performans gösteriyor.

CEV Şampiyonlar Ligi'nde Ankara rüzgarı

Avrupa voleybolunun en prestijli turnuvası CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türk ve Ankara rüzgarı esmeye devam ediyor. Başkent'i CEV Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Halkbank C Grubu'nda Ziraat Bankkart ise A Grubu'nda oynadıkları voleybol ile izleyenleri hayran bırakıyor.

Halkbank C Grubu'nda bugün deplasmanda Alman ekibi Berlin Recycling Volleys ile karşılaşacak. Mavi - beyazlılar bu maçı kazanması durumunda grupta oynadığı 4'üncü maçında 4. galibiyetini almış olacak. Daha önce ilk maçında Gas Sales Bluenergy Piacenza ile karşılaşmış rakibini 3-1 mağlup etmişti. İkinci maçında bugün karşılaşacağı Berlin Recycling Volleys'i konuk etmiş ve zorlandığı karşılaşmada 3-2 ile kazanmayı bilmişti. Halkbank son maçında üçüncü maçında ise Portekiz'in Benfica takımını ağrılamış ve rakibini rahat bir şekilde 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Ziraat Bankkart A Grubu'nda 4 maça çıktı ve bu maçların tamamını kazanmayı başardı. Kırmızı - beyazlılar ilk olarak Knack Roeselare ile deplasmanda karşı karşıya geldi ve rakibini 3-1 ile geçmeyi başardı. İkinci maçında Ankara ekibi son 3 sezonda CEV Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götüren ZAKSA Kedzierzyn-Kozle ile karşılaştı. Zorlandığı karşılaşmada kırmızı - beyazlılar rakibini 3-2 ile geçmeyi başardı. Grubun üçüncü maçında Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşan Ziraat Bankkart rakibini deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi bildi. Dün oynanan dördüncü maçta ise Başkent ekibinin rakibi ikinci maçta olduğu gibi Polonya'nın güçlü ekibi ZAKSA Kedzierzyn-Kozle oldu. Kırmızı beyazlılar rakibine set vermeden sahadan 3-0'lık üstünlükle ayrıldı. Karşılaşmada Matthew Anderson ürettiği 15 sayı ile zorlu mücadelenin MVP'si oldu.

A Grubu'nda 4'te 4 yapan Ziraat Bankkart puanını 11'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER