Büyükler ve Gençler Kılıç Açık Turnuvası Ankara'da düzenlenecek

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından yapılan açıklama ile Büyükler Epe-Flöre ve Gençler Kılıç Açık Turnuvasının Ankara'da düzenleneceği duyuruldu. Eskrimciler düzenlenen organizasyon ile bir araya gelecek.

Büyükler ve Gençler Kılıç Açık Turnuvası Ankara'da düzenlenecek

Başkent Ankara sportif organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ederken bunlardan biri de Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından açıklandı. Yenimahalle Spor Kompleksinde düzenlenecek olan organizasyona 23 farklı ilden 194 kadın ve 220 erkek sporcu olmak üzere toplam 414 eskrim sporcusu katılacak.

ESKRİMCİLER ANKARA'DA DÜZENLENECEK TURNUVADA BULUŞACAK!

Büyükler Epe-Flöre ve Gençler Kılıç Açık Turnuvası, 13-15 Eylül tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek. Türkiye Eskrim Federasyonunun açıklamasına göre, Yenimahalle Spor Kompleksi'nde yarın gençler kılıç karşılaşmalarıyla başlayacak organizasyonda, 23 ilden 194'ü kadın toplam 414 sporcu kürsü mücadelesi verecek.

Düzenlenecek olan turnuvada farklı kategorilerde sporcular madalya kazanmak için birbirleriyle mücadele edecekler. Kılıçta 147 sporcu mücadele ederken turnuva programı kapsamında Cumartesi günü flörede 97 ve son gün epede ise 170 eskrimci pistte rakiplerinin karşısına çıkarak en yüksek puanı almak için tüm hünerlerini sergileyecekler.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER