Bu hafta Fenerbahçe maçı neden yok, Fenerbahçe maçı ne zaman?

Maç programını takip edenler bu hafta neden Fenerbahçe'nin maçının olmadığını merak ediyor. Bu hafta Fenerbahçe maçı neden yok, Fenerbahçe maçı ne zaman? araştırmaları hız kazandı. İşte Fenerbahçe'nin maç tarihi

Bu hafta Fenerbahçe maçı neden yok, Fenerbahçe maçı ne zaman?

Maçları yakından takip edenler için bu hafta Fenerbahçe maçı sorgusu gündem oldu. Trendyol Süper Lig’de 8. Hafta heyecanına ortak olmak isteyenler Fenerbahçe maçının neden fikstürde yer almayacağını merak ediyor.

Fenerbahçe maçının neden bu hafta olmayacağı merak konusu oldu. Fenerbahçe maçı bu hafta olmayacak, peki ama neden? Fenerbahçe bu hafta bay mı geçecek?

Süper Lig’in bu haftaki fikstürü belli oldu. Fenerbahçe’nin bu hafta maçının olmaması dikkatleri çekerken, sarı lacivertliler, bu hafta Fenerbahçe’nin maçı olmayacak mı sorusuna yanıt aramaya başladı.

FENERBAHÇE’NİN MAÇI YOK MU?

Trendyol Süper Lig’in bu haftaki maç takvimi belli oldu. 8. Hafta Kayserispor ve Gaziantep Futbol Kulübü’nün maçlarıyla başlayacak. Her hafta bir takım o haftayı bay yani pas geçiyor. 8. Haftayı bay geçecek olan takım ise Fenerbahçe olacak.

FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe’nin bir sonraki maçının 20 Ekim 2024 Pazar günü olacağı ifade edildi. Sarı lacivertli takım 2 haftalık ara sonrasında Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Fenerbahçe bu hafta bay geçecek. Bunun yanı sıra önümüzdeki hafta da milli maç arası verileceği için sarı lacivertliler 2 hafta aranın ardından yeşil sahalara dönecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER