Bizim Çocuklar Portekiz'e 3-0 mağlup oldu

Avrupa Futbol Şampiyonasına Gürcistan galibiyeti ile başlayan milliler 2. maçında Portekiz ile karşılaştı. Mücadelenin başında erken goller yiyen A Milli Futbol Takımı maçtan yenik ayrılan taraf oldu.

Bizim Çocuklar Portekiz'e 3-0 mağlup oldu

EURO 2024'e büyük umutlarla giden Bizim Çocuklar gruptaki ilk maçına Gurcistan karşısında çıkmış, maçta kazanan taraf olmuştu. Bu sonuçla tur için iyice umutlanan A Milli Futbol Takımı gruptaki 2. maçında Portekiz ile karşı karşıya geldi.

PORTEKİZ ENGELİ GEÇİLEMEDİ

Grubun diğer maçında Gürcistan ile Çekya'nın 1-1 berabere kalmasından dolayı maçı kazanması halinde bir üst tura çıkacak olan Ay Yıldızlılar maçta şok edici bir mağlubiyet aldı. Borussia Dortmund'un stadyumu olan Signal İduna Park'ta oynanan mücadelede Türkiye Portekiz'e 3-0 Mağlup oldu.


Portekiz'e galibiyeti getiren goller Bruno Silva, Samet Akaydın (K.K) ve Bruno Fernandes'ten geldi. Bu sonucun ardından Portekiz puanını 6'ya çıkararak gruptan bir üst tura yükselen ilk takım oldu. Türkiye ise 3 puanla 2. sırada kaldı.

UMUTLAR ÇEKYA MAÇINA KALDI

Bu sonucun ardından milliler gruptan çıkma umutlarını son maça bıraktı. Türkiye 26 Haziran'da Hamburg'da oynanacak maçı kazanması halinde diğer maç sonuçlarına bakmadan gruptan çıkacak. Millilerin beraberlik ya da yenilgi durumunda üst tura çıkması için diğer maç sonuçlarına bakılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER