Bizim Çocuklar gruptaki son maçında Çekya ile karşılaşacak! Gruptan çıkarsak rakibimizi belli

A Milli Futbol Takımımız EURO 2024 Avrupa Şampiyonasındaki son maçını bugün oynayacak. Milliler Çekya maçından 1 puan alması halinde adını son 16'ya kalanlar listesine yazdıracak.

Bizim Çocuklar gruptaki son maçında Çekya ile karşılaşacak! Gruptan çıkarsak rakibimizi belli

Türkiye'nin günlerdir yaşadığı milli takım heyecanında bugün kritik bir maç oynanacak. 3 puanla grupta 2. sırada yer alan A Milli Futbol Takımımız grubundaki son hazırlık maçını Çekya ile oynayacak. 1 puanla 3. sırada yer alan Çekya'da üst tura çıkmak için Türkiye'yi yenmek istiyor.

D GRUBUNUN LİDERİ AVUSTURYA

Bizim Çocuklar'ın oynayacağı maç öncesi dün oynanan karşılaşmalar ile gruptan çıkarsak hangi ülke ile karşılaşacağımız belli oldu. Hollanda ve Fransa'nın liderlik için mücadele verdiği D grubunu ilk sırada tamamlayacak takım Avusturya oldu.

Hollanda ve Fransa'ya göre çok daha kolay bir takımın gelmesi A Milli Takımın Çekya maçı için iştahını artırdı. Çekya ile EURO 2008 gruplarında da karşılaşan ve o maçta yıllardır konuşulan bir geri dönüşle galip gelen milliler tarihi tekrar yaşamak istiyor.

NEFESLER TUTULDU

Türkiye - Çekya maçı bugün saat 22:00'da TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Grubun diğer maçında ise Portekiz ile Gürcistan karşı karşıya gelecek. Türkiye galibiyeti ile gruptan çıkmayı garantileyen Portekiz'in bu maçta ideal 11'ini sahaya sürüp sürmeyeceği merak ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER