Bizim Çocuklar Çeyrek Final için sahaya çıkıyor! Rakip Avusturya

A Milli Futbol Takımı EURO 2024 Avrupa Şampiyonasında tarihi bir maça çıkıyor. Avusturya ile son karşılaşmasında ağır bir yenilgi alan milliler rövanşı rakibinin turnuva dışında bırakarak almak istiyor.

Bizim Çocuklar Çeyrek Final için sahaya çıkıyor! Rakip Avusturya

Türkiye uzun yıllar sonra bir Avrupa Organizasyonda başarı elde etmiş, futbolcularımızın grubundan 2 galibiyetle çıkması herkesi sevince boğmuştu. Yaşanan bu durum sonrasında futbolcularımıza olan destek çok daha fazla artarken millilerin çeyrek finale çıkıp çıkmayacağı merak edilmeye başlandı.

MART AYININ RÖVANŞI

Merakla beklenen soru bu gece cevaplanacak. A Milli Futbol Takımımız bugün EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Mart ayında oynanan hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 gibi ağır bir skor ile yenilen Bizim Çocuklar rövanşı çeyrek finale çıkarak almayı hedef olarak belirledi.

HEDEF SON 8 TAKIMDAN BİRİSİ OLMAK

EURO 2024'te son 16 turu bugün oynanacak maçlar ile tamamlanacak. Türkiye - Avusturya ve Romanya - Hollanda maçlarının galibi çeyrek finalde karşı karşıya gelecek. Türkiye Avusturya'yı elemesi halinde EURO 2008'den sonra ilk defa çeyrek finale çıkmış olacak.

Bu kritik mücadele ülke genelinde büyük bir heyecanla takip edilecek. Şehirler ve ilçelerde kurulacak dev ekranlar ile vatandaşların birlikte maçı takip etmesi sağlanacak. Saat 22:00'da başlayacak maç saat TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Millilerimiz bu maçı kazanmaları halinde Çeyrek final maçını 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22:00'da oynayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER