Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan 5 futbolcu kim?

Beşiktaş, yaptığı açıklama ile Aboubakar, Ghezzal, Rosier, Bailly ve Onana'nın kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan 5 futbolcu kim?

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelmiş ve siyah beyazlılar rakibine 10. dakikada Edin Dzeko, 63. dakikada penlatıdan Tadic ve 90+6. dakikada Sebastian Szymanski'nin attığı gollerle 3-1 mağlup olmuştu. Beşiktaş'ın tek golünü 24. dakikada Alex Oxlade - Chamberlain kaydetmişti. Karşılaşmada çok fazla pozisyona giremeyen takımda kaleci Mert Günok gösterdiği mükemmel performans ile farkın daha fazla açılmasına engel olmuştu. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Futbol Takımı, taraftarlar ve medya tarafından oldukça eleştirilmişti. Eleştiriler ağırlıkla düşüşte olan futbolcular ile ilgili gelmişti.

Beşiktaş Kulübü bugün eleştirilen oyunculardan Aboubakar, Ghezzal, Rosier, Bailly ve Onana'nın süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

KADRO DIŞI KARARI SAMET AYBABA'DAN GELDİ

Kulüpten yapılan açıklamada 5 oyuncunun kadro dışı bırakıldığı ifade edilirken, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakılmasına karar verdiği açıklandı.

YENİ YAPILANMA İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Beşiktaş, ayrıca yapılan açıklamada yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini ekledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER