Beşiktaş'ta bilinmezlik son buluyor! Van Bronckhorst anlaşma yakın

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Hollandalı teknik adam Van Bronckhorst ile anlaşmaya yakın.

Beşiktaş'ta bilinmezlik son buluyor! Van Bronckhorst anlaşma yakın

Beşiktaş'ta teknik direktör bilinmezliği son buluyor. Rıza Çalımbay'ın ile yollarını ayıran siyah - beyazlılar bir süredir teknik direktör arayışlarını sürdürüyordu. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın gündemine ilk olarak Hansi Flick gelmişti. Ardından siyah - beyazlı kulübün gündemine Anronio Conte ve Bruno Genesio gelmişti.

Son olarak siyah - beyazlı kulübün gündemine Van Bronckhorst ile anlaşma noktasına geldiği konuşuluyor. Teknik direktör Van Bronckhorst kariyerine 2015 yılında Feynoord ile başladı. Van Bronckhorst, Hollanda ekibi Feynoord ile 1 Hollanda Lig Şampiyonluğu, 2 Hollanda Kupası ve 2'de Hollanda Lig Kupası kazandı. Daha sonrasında ise Çin'in Guangzhou City ve İskoçya'nın Glasgow Rangers takımlarında teknik patron ile çalıştı.

İskoç ekibini çalıştırdığı 2021 - 22 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamış ve finalde Eintracht Frankfurt'a mağlup olmuş ve kupayı kıl payı kaybetmişti.

14 AYDIR TAKIM ÇALIŞTIRMIYOR

Hollandalı teknik direktör Van Bronckhorst 2022 Kasım ayında son olarak İskoç ekibini çalıştırmıştı. Siyah - beyazlı ekibi en çok düşündüren şeyde Hollandalı hocanın uzun zamandır bir takım çalıştırmaması olarak öne çıkıyordu fakat yapılan görüşme sonucunda bu sorun ortadan kalktı.

VAN BRONCKHORST'UN MAAŞI BELLİ OLDU

Hollandalı teknik direktör Beşiktaş ile 1.3 milyon euro anlaştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER