Beşiktaşlı futbolcu hastaneye kaldırıldı!

Süper Lig'in 12. haftasında Başakşehir ile bir araya gelen Beşiktaş karşılaşma sırasında sakatlık şoku yaşadı. Yıldız futbolcunun gözüne dirsek gelmesi sonrası oyuna devam edemedi.

Beşiktaşlı futbolcu hastaneye kaldırıldı!

Süper Lig'in 12. haftasında karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Başakşehir karşılaşmasında Yıldız oyuncu Bakhtiyor Zaynutdinov yüzüne aldığı darbe sonucu sakatlık yaşadı. İlk yarı sona ermesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Başakşehir'i kendi evinde ağırladı. Müsabakanın 34. dakikasında Beşiktaş'ta korkutan bir sakatlık yaşandı.Karşılaşmanın 37. dakikasında Bakhtiyor Zaynutdinov, Jerome Opoku ile girdiği ikili mücadelede yüzüne darbe alarak yerde kaldı. Futbolcunun tedavisi için sağlık ekipleri oyun alanına girdi. Gözüne darbe alan Zaynutdinov, oyuna devam edemedi ve yerini Ghezzal'a bıraktı.

screenshot-23.jpg

CENK TOSUN ÇILGINA DÖNDÜ

Pozisyonun hemen ardından kırmızı kart bekleyen siyah-beyazlılar, maçın hakemi Arda Kardeşler'e itiraz ettiler. Yoğun itirazlara ağmen Arda Kardeşler kırmız kart vermedi. Sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyen ve karşılaşmayı tribünden takip eden Cenk Tosun da adeta çılgına döndü.

screenshot-25.jpg

ÜNLÜ FUTBOLCU HASTANEYE KALDIRILDI

Maç sırasında sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Beşiktaş'ın Kazak futbolcusu Bakhtiyor Zaynutdinov, hastaneye kaldırıldı.

haberankara.com

SONRAKİ HABER