Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay kimdir, kaç yaşında, kariyeri nedir?

Beşiktaş'ta yaşanan teknik direktör sorunun ardından takımın yeni teknik adamı belli oldu. Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'ın başına geçtiği bildirilirken taraftarlar da Rıza Çalımbay hakkında merak edilenlere de anıt aramaya başladı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay kimdir, kaç yaşında, kariyeri nedir?

Beşiktaş taraftarları için hareketli günler sona erdi. Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın istifası sonrasında göreve gelecek isim belli oldu. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün Rıza Çalımbay olduğu öğrenilirken Rıza Çalımbay'ın resmi açıklama yapması bekleniyor.

Burak Yılmaz'ın istifası sonrası Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi başladı. Rıza Çalımbay ile ilgili gelen haber sonrasında ise taraftarlar, ''Rıza Çalımbay kimdir, kaç yaşında, Rıza Çalımbay, Beşiktaşın yeni teknik direktörü mü oldu?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

BEŞİKTAŞ'TA RIZA ÇALIMBAY DÖNEMİ

Skorer'in edindiği bilgiye göre Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz'ın istifası sonrası Ümraniye'ye gitti ve görevine başladı.

besiktasin-yeni-teknik-direktoru-riza-calimbay-kimdir-kac-yasinda-kariyeri-nedi.jpg

Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay için resmi açıklamayı yapması beklenirken Skorer'den edinilen bilgilere göre Rıza Çalımbay, 3 Aralık tarihinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurula kadar görevine devam edecek ve sonrasında karar yeni yönetime bırakılacak.

RIZA ÇALIMBAY KİMDİR?

2 Şubat 1963 tarihinde doğan Rıza Çalımbay, Türk eski milli futbolcu ve teknik direktördür. Beşiktaş'ın ve Türkiye milli futbol takımının eski kaptanı olan Çalımbay, Atom Karınca lakabıyla tanınıyor. Kariyeri boyunca yalnızca Beşiktaş forması giyen Çalımbay, Beşiktaş'ın resmi maçlarda en çok formasını giyen futbolcusu olarak kayıtlara geçmiştir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER