Beşiktaş'ın milli futbolcusu Umut Meraş trafik kazası geçirdi! Durumu hakkında son dakika bilgisi

Bugün İstanbul Çekmeköy'de Beşiktaş'ın milli futbolcusu trafik kazası geçirdi. Futbolcunun sağlık durumu ile ilgili son dakika bilgisi paylaşıldı.

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Umut Meraş trafik kazası geçirdi! Durumu hakkında son dakika bilgisi

bugün İstanbul Çekmeköy'de Beşiktaş'ın milli futbolcusu Umut Meraş trafik kazası geçirdi. Bunun ardından ise futbolcu Meraş'ın sağlık durumu da merak edilirken bu konu hakkında da açıklama yapıldı.

Milli oyuncunun kullandığı araçta maddi hasarın meydana geldiği ifade edilirken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ayrıca Beşiktaş'ın genç oyuncularından olan Emrecan Uzunhan da geçtiğimiz günlerde trafikte saldırıya uğramıştı. Uğradığı saldırı sonucunda ise 4. derece hasar almıştı.

meras.jpg

UMUT MERAŞ KİMDİR?

1995 yılında dünyaya gelen Cengiz Umut Meraş, sol bek mevkiinde oynayan Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen milli futbolcu, 1,78 boyunda ve 73 kilodadır. Bu sezon ilk 11'de 14 maça çıkan Umut Meraş, bu sezon 2 asist ve 0 gol katkısı ile oynadı. Ayrıca aslen İstanbullu olan Beşiktaşlı futbolcu, İstanbul Hotel Raffles Zorlu Center'da düzenlenen törende Merve Aydemir ile evlendi.

SONRAKİ HABER