Beşiktaş ve Trabzonspor Avrupa'da lig aşamasına kalmak için bugün sahaya çıkacak

Salı ve Çarşamba akşamı oynanan mücadeleler ile Şampiyonlar Ligine katılacak takımlar tamamen belli olmuştu. Bu akşam yapılacak müsabakalar ile UEFA Avrupa ve Konferans ligine katılacak takımlarda belirlenecek.

Beşiktaş ve Trabzonspor Avrupa'da lig aşamasına kalmak için bugün sahaya çıkacak

Avrupa'nın 3 büyük organizasyonu olan Şampiyonlar, Avrupa ve Konferans ligi her sene heyecan verici anlara sahne oluyor. Türk futbolseverlerde bu turnuvalarda yer alan takımların mücadelelerini heyecanla takip ediyor.

3 TÜRK TAKIMININ YOLUNA NEREDE DEVAM EDECEĞİ KESİNLEŞTİ

Bu sene UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerine katılan Fenerbahçe ve Galatasaray istedikleri sonucu elde edemedi ve elenerek Avrupa Liginde yer almaya hak kazandı. Konferans ligindeki temsilcimiz Başakşehir ise dün akşam oynanan maçta, 0-0'ın rövanşında St. Patrick's Athletic'i evinde 2-0 yendi ve lig aşamasına kalan 3 takım oldu.

Kalan iki temsilcimiz Beşiktaş ve Trabzonspor'da bu akşam rövanş maçlarına çıkıp turu geçmeye çalışacak. Beşiktaş Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında Lugano ile 3-3, Trabzonspor ise St. Gallen ile 0-0 berabere kalmıştı.

Beşiktaş maçın rövanşını kazanamaması halinde yoluna Konferans liginde devam edecek ve 5 Türk takımdan yoluna devam eden 4. takım olacak. Trabzonspor ise evinde rövanşı kazanamazsa Avrupa defterini kapatacak.

MAÇ SAATLERİ

Trabzonspor - St. Gallen maçı bu akşam saat 20:00, Beşiktaş Lugano maçı ise 21:00'da oynanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER