Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir tur umutlarını rövanş maçlarına bıraktı

Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil eden takımlarımız bu hafta oynadıkları mücadelelerde istedikleri sonuçları alamadı. Fenerbahçe haricinde sahaya çıkan 4 takımımız haftayı 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik ile tamamladı.

Türk takımları Avrupa'da tur umutlarını rövanş maçlarına bıraktı

Galatasaray'ın Young Boys'a 3-2 yenilmesinin ardından gözler Avrupa ve Konferans liginde temsilcilerimizin oynayacakları maçlara çevrilmişti. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi, Başekşehir ve Trabzonspor'un ise UEFA Konferans liginde oynadıkları maçlardan sevindiren haber çıkmadı.

BEŞİKTAŞ ÜSTÜNLÜĞÜ KORUYAMADI

UEFA Avrupa Ligindeki temsilcimiz Beşiktaş İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda karşılaştı. Siyah beyazlılar maçta geriye düşmesinin ardından bulduğu gollerle skoru 3-1'e kadar getirdi.

Oyundan kopmayan Lugano ise ardı ardına attığı 2 golle mücadelede 3-'lük eşitliği yakaladı. 6 gollü seyir zevki yüksek maçta kazanan olmadı ve maç bu sonuçla sona serdi.

KONFERANS LİGİNDE SUSKUN AKŞAM

Avrupa'nın 3. turnuvasındaki 2 temsilcimiz Trabzonspor ve Başakşehir'de oynadıkları maçlardan galibiyetle ayrılamadı. Trabzonspor'un St Gallen, Başakşehir'in ise St Patrick's Athletic ile oynadığı mücadeleler 0-0'lık eşitlik ile sonuçlandı.

Türkiye'nin hedefi 5 takımını da turnuva aşamasına taşımak. Bu kapsamda mücadelelerine devam eden takımlarımızın turnuvalarda adlarını lig aşamasına yazdırıp yazdırmayacağı önümüzdeki hafta belli olacak. Eleme sürecinin tamamlanmasının ardından Eylül ayında turnuva maçları başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER