Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa kupaları için sahaya çıkıyor

Dün akşam Galatasaray'ın yaşadığı hezimetin ardından gözler Avrupa'daki diğer temsilcilerimizin alacağı sonuçlara çevrildi. Fenerbahçe'nin doğrudan grup aşamasına kaldığı UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Konferans liginde ise Trabzonspor ve Başakşehir lig aşamasına kalmak için bu akşam maç yapacak.

Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa kupaları için sahaya çıkıyor

Türkiye'nin 5 takımla devam ettiği Avrupa yolculuğunun kayıpsız devam etmesi için bugün önemli bir akşam olacak. 3 Türk takımı bu akşam yer aldıkları turnuvaların Play-Off turunun ilk maçında rakipleri ile karşılaşacak.

BEŞİKTAŞ GEÇEN SENENİN RÖVANŞINI ALMAK İSTİYOR

Geçen sezonu çok kötü bir performans ile geçiren Beşiktaş, Türkiye Kupasını kazanmasından dolayı Avrupa'ya katılım hakkı elde etti. Kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Kara Kartal geçen sene UEFA Konferans Ligi grup aşamasında iki maç yaptığı Lugano ile bu sefer UEFA Avrupa Ligi eleme aşamasında karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin geçen seneden çok güçlü bir kadro ile çıkacağı maç bu akşam saat 21:30' da başlayacak.

BAŞAKŞEHİR RAKİPLERİNİ EZE EZE YOLUNA DEVAM EDİYOR

Çağdaş Atan ile iyi bir hava kazanan Başakşehir FK Avrupa macerasında Konferans Ligi 2. ön eleme aşamasından başlamıştı. 2 ve 3. ön eleme turlarını bol gollü bir şekilde geçmişti. İstanbul temsilcisi bu akşam St Patrick's Athletic FC ile karşı karşıya gelecek. İrlanda'da oynanacak mücadelenin başlama saati 21:45 olarak ifade edildi.

TRABZONSPOR İÇİN SON ŞANS

UEFA Avrupa Ligi elemelerinde başlayan yolculuğu 3. ön eleme turunda sona eren Trabzonspor bir alt kupa olan Konferans liginde yoluna devam ediyor. Abdullah Avcı'nın öğrencileri Play-Off turunda İsviçre ekibi St. Gallen ile karşılaşacak. Bu kupadan da elenirse Avrupa defterini kapatacak olan Trabzonspor 22:00'da başlayacak mücadeleden avantajlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Bu 3 önemli mücadelenin rövanşları önümüzdeki hafta oynanacak. Play-off aşamalarının ardından turnuvada lig aşamaları başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER