Beşiktaş taraftarı koltukları yaktı! Ankaragücü Basın Sözcüsü Aytekin'den yanıt gecikmedi

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçında bazı siyah - beyazlı taraftarların deplasman tribünündeki koltukları yakmasına Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin tepki gösterdi.

Beşiktaş taraftarı koltukları yaktı! Ankaragücü Basın Sözcüsü Aytekin'den yanıt gecikmedi

Trendyol Süper Lig'in 14. haftası Ankara'da önemli bir karşılaşmaya sahne oldu. MKE Ankaragücü ile Beşiktaş, Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Kapalı gişe oynanan maçta takımlar yenişemedi ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

ANKARAGÜCÜ GALİBİYETİ KAÇIRDI

Karşılaşmanın ilk yarısını üstün bir oyunla 1-0 önde kapatan MKE Ankaragücü ikinci yarı galibiyeti koruyamadı ve karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Ankaragücü golü 22. dakikada Ali Sowe'un Beşiktaş ise 74. dakikada Alex Oxlade - Chamberlain'in ayağından buldu.

KOLTUKLARA ZARAR VEREN TARAFTARLARA AYTEKİN'DEN TEPKİ

Karşılaşmanın ardından deplasman tribününde bulunan bazı siyah - beyazlı taraftarlar koltuklara zarar verdi. Olayın ardından MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, koltuklara zarar veren taraftarlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Aytekin, koltuklara zarar verildiği anlara dair video kayıtlarının ellerinde mevcut olduğunu ve TFF temsilcisine olayların hemen bitiminde sunulduğu ifade etti.

"FUTBOLUN VANDALLARININ ALACAĞI CEZANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Görüntünün video kayıtları da elimizde mevcut. TFF temsilcisine olayların hemen bitiminde sunuldu.

90 dakikanın birikimini, boş koltuklardan çıkarmak isteyen futbolun vandallarının alacağı cezanın takipçisi olacağız."

SONRAKİ HABER