Beşiktaş Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk ile hazırlık maçına çıkmaya hazırlanıyor. Sporseverler Beşiktaş - Shakhtar Donetsk maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayımlanacağını sorguluyor.

Beşiktaş Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Ülkemizde futbol karşılaşmaları yakından takip ediliyor. Tuttuğu takımın maçını kaçırmak istemeyenlerin araştırmaları devam ederken son olarak Beşiktaş'ın Shakhtar Donetsk ile hazırlık maçına çıkmaya hazırlandığı öğrenildi. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile mücadele edecek.

Yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst yönetiminde ikinci maçına çıkacak olan siyah-beyazlılar galibiyet için sahaya çıkacak. Beşiktaşlı taraftarlar ise "Beşiktaş - Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt aramaya başladı.

BEŞİKTAŞ - SHAKHTAR DONETSK MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Slovenya'nın Maribor kentinde kamp yapan siyah-beyazlı ekip, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak. Sports Park Radomlje’de oynanacak Beşiktaş - Shakhtar Donetsk mücadelesi 17 Temmuz Çarşamba günü saat 18:30’da başlayacak. Karşılaşma, Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

SONRAKİ HABER