Beşiktaş - Lugano Avrupa Ligi rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türk takımlarının Avrupa'daki serüveni heyecanla takip edilmeye devam ediliyor. Şampiyonlar liginden yüzü gülmeyen takımlarımızın diğer turnuvalarda istediğini alıp almayacağı bugün belli olacak.

Beşiktaş - Lugano Avrupa Ligi rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray'ın da Salı günü Young Boys'a elenmesi ile Türkiye'nin bu sezon Şampiyonlar liginde olmayacağı kesinleşmişti. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yollarına UEFA Avrupa liginde devam edeceğinin netleşmesinin ardından gözler Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor'un yapacağı maçlara çevrilmişti.

Bu üç takım içerisinde UEFA Avrupa Ligi elemesi oynayan tek takım olan Beşiktaş Lugano deplasmanındaki ilk maçta 3-3 berabere kalmıştı. Heyecan dolu mücadelenin ardından gözler rövanşta Kara Kartal'ın nasıl bir performans sergileyeceğine çevrildi.

SİYAH BEYAZLILAR TURU İSTİYOR

İkinci maçı evinde oynamasıyla bir avantaj elde eden Beşiktaş İsviçre temsilcisini eleyerek yoluna lig aşamasında devam etmek istiyor. Heyecanın yüksek seviyede olmasının beklenildiği mücadele 29 Ağustos Perşembe saat 21:00'da başlayacak. Bu mücadele Exxen platformundan naklen yayınlanacak.

Beşiktaş kazanması halinde Fenerbahçe ve Galatasaray ile beraber UEFA Avrupa Liginde yer alacak 3 takımdan birisi olacak. İkinci ve olumsuz senaryonun gerçekleşmesi durumunda Beşiktaş UEFA Konferans liginde ülkemizi temsil edecek.

Siyah beyazlıların evinde rakibine karşı üstünlük kurması bekleniyor. Kadrosunda Rafa Silva ve Immobile gibi isimler barından Beşiktaş'ın bu oyuncularının maçta kilit rol oynaması ön görülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER