Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trenyol Süper Lig'in 15. haftası Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine sahne oluyor. Futbolseverlerde bu önemli karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu merak ediyor.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de nefesler Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi mücadelesi için tutuldu. Derbi için artık sayılı zaman dilimi kalmışken futbolseverler heyecanla karşılaşmanın ilk düdüğünün çalmasını bekliyor.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE DERBİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak mücadele 9 Aralık Cumartesi (Bugün) saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak. VAR koltuğunda Özgür Yankaya otururken AVAR'da ise Mustafa İlker Coşkun görev yapacak.

FENERBAHÇE'DE HEDEF MUTALK GALİBİYET

Galatasaray'ın Adana Demispor'u konuk ettiği ve 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Fenerbahçe için bu maç daha önemli hale geldi. Sarı - lacivertliler bu maçtan mutlak galibiyet ile ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırmak liderliğini sürdürmek istiyor.

BEŞİKTAŞ YENİ BAŞKANI İLE ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR

3 Aralık'ta düzenlenen 35. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da Beşiktaş'ın yeni Başkanı Hasan Arat, başkanlık dönemindeki ilk maçında rakip Fenerbahçe olacak. Siyah - beyazlılar yeni döneme derbi galibiyeti ile başlayarak çıkışa geçmek ve uzak kaldığı zirve yarışına ortak olmak istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş:Mert, Onur, Amartey, Necip, Umut, Chamberlain, Hadziahmetovic, Fernandes, Cenk, Aboubakar, Rebic.

Fenerbahçe:Livakovic, Osayi - Samuel, Samet, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER