Beşiktaş - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz yayınlanacak mı?

Trenyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında karşı karşıya gelecek. Futbolseverler karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağını oldukça merak ediyor ve araştırıyor.

Beşiktaş - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz yayınlanacak mı?

Türkiye'nin kupasında heyecan 5. tur maçları ile başlıyor. Son 16 takım arasına adını yazdırmak için mücadele edecek 32 kulübün karşılaşmaları nefes kesecek. 16, 17 ve 18 Ocak tarihlerinde oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakaları bugün 5 maç ile başlayacak. Futbolseverler 5 önemli mücadeleyi tribünden ve ekran başından takip edecek, futbola doyacak.

Günün ilk maçında Vavacars Ftih Karagümrük ile Kırklarelispor, Kasımpaşa ile Teksüt Bnadırmaspor, Atakaş Htayaspor ile Sakaryaspor, Ankara ekibi MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Günün son maçında Beşiktaş'ın konuğu ise Eyüpspor olacak.

BEŞİTKAŞ - EYÜPSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Oldukça merak edilen Beşiktaş - Eyüpspor maçının nerede, ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı oldukça merak ediliyor ve araştırılıyor. 16 Ocak Salı (Bugün) Eyüpspor'u konuk edeceği karşılaşma Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak. Mücadele A Spor ekranlarından şifresiz bir şekilde futbolseverler ile buluşacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 16 OCAK MAÇ PROGRAMI

13.00 VavaCars Fatih Karagümrük-Kırklarelispor (Atatürk Olimpiyat Stadyumu)

15.00 Kasımpaşa-Teksüt Bandırmaspor (Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu)

17.00 Atakaş Hatayspor-Sakaryaspor (Yeni Mersin Stadyumu)

19.00 MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor (Eryaman Stadyumu)

21.00 Beşiktaş-Eyüpspor (Tüpraş Stadyumu)

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur'da rakibini eleyen takımlar bir üst kupada son 16 takım arasına adını yazdıracak.

SONRAKİ HABER