Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı nerede, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

UEFA Avrupa Liginde 1. haftanın en kötü skorunu alarak Ajax'a 4-0 mağlup olan Beşiktaş ikinci maçında Almanya ekibi Eintracht Frankfurt'u ağırlayacak. Gözler siyah beyazlıların nasıl bir performans sergileyeceğinde olacak.

Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı nerede, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

Beşiktaş geçen sezon Türkiye Kupasını kazanmasından dolayı UEFA Avrupa Ligi Play Off turundan başlamış ve Lugano'yu eleyerek gruplara kalmıştı. Temsilcimiz lig aşamasının ilk maçında deplasmanda Ajax'a 4-0 yenilmiş ve 36 takım arasında sonuncu sıraya yerleşmişti.

İLK MAÇTA AĞIR BİR SONUÇ ALINMIŞTI

Ligde iyi bir performans sergileyen ve 1 maçı eksik olarak ligin 3. sırasında yer alan Beşiktaş bu ivmesini Avrupa'ya yansıtmak istiyor. Beşiktaş lig aşamasının ikinci aşamasında Eintracht Frankfurt karşısında 3 puan almak için bu akşam yeşil çimlere çıkacak.

Önemli bir taraftar desteğini arkasına alması beklenen Beşiktaş ev sahibi olmanın avantajını kullanmak istiyor. Futbol severler ve özellikle Beşiktaşlı taraftarlarda maç ile ilgili bilgileri araştırmaya başladı.

KARTAL EVİNDE 3 PUANLA TANIŞMANIN PEŞİNDE

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında Eintracht Frankfurt İle saat 22:00'da oynayacağı mücadele TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Beşiktaş ile beraber Galatasaray ve Fenerbahçe'de aynı gün 2. hafta mücadelelerini oynayacak. Türk takımlarının alacağı puan ya da puanlar Türkiye'nin ülkeler sıralamasında yerini korumasını ve üstleri hedeflemesini sağlıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER