Batshuayi Fenerbahçe'nin yeni Semih Şentürk'ü oldu

Fenerbahçe'nin oynadığı son maçlarda sonradan oyuna girerek golünü atan Michy Batshuayi, sarı-lacivertlilerin yeni nöbetçi golcüsü oldu ve Semih Şentürk'ü hatırlattı.

Batshuayi Fenerbahçe'nin yeni Semih Şentürk'ü oldu

Fenerbahçe'de yedek kulübesinden gelerek attığı gollerle dikkat çeken Michy Batshuayi, sarı-lacivertlilerin Nöbetçi golcü' lakaplı unutulmazlar arasına giren forvetlerinden Semih Şentürk'ü hatırlattı.

Belçikalı golcü göstermiş olduğu performans ile takımına can suyu veriyor. İsmail Kartal'ın oyunun son bölümlerinde sahaya sürdüğü oyuncusu maçın sıkıştığı anlarda gerek akan oyunda gerek penaltıdan attığı goller ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'ye önemli katkı veriyor.

BATSHUAYİ 20 GOLE ULAŞTI

2023-24'te tüm kulvarlarda 34 maça çıkan Batshuayi attığı 20 gol ve yaptığı 3 asistle kariyerinin en verimli sezonlarından birini geçiriyor. Attığı gollerin büyük bölümünü sonradan oyuna dahil olduğu maçlarda kaydeden Batshuayi,'ye Fenerbahçeli taraftarlar ve Türk spor kamuoyu yeni nesil Nöbetçi golcüsü yakıştırmasını yapıyor.

Fenerbahçe'de Semih Şentürk, 2007-08 sezonunda ligin yarısında yedek kulübesinde geçirdiği sezonu 17 golle gol kralı olarak tamamlamış ve yedekten gelen gol kralı olmuştu.

SON ANLARDA BATSHUAYİ FENERBAHÇE'YE HAYAT VERDİ

Fenerbahçe'nin son olarak Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında evinde Pendikspor'u konuk ettiği mücadelede sonradan oyuna giren Michy Basthuayi, 87. dakikada penaltıdan attığı gol ile takımını şampiyonluk yarışının içerisinde tutmuştu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER