Başkent temsilcilerinin Trendyol 1. Lig puan sıralamasında yerleri değişti!

Trendyol 1. Lig’de 10. hafta karşılaşmaları tamamlandı ve Başket ekiplerinin ligde puan sıralamasındaki yerlerinde değişiklikler oldu. MKE Ankaragücü, Ankara Keçiörengücü ve Gençlerbirliği haftayı hangi sırada tamamladılar?

Başkent temsilcilerinin Trendyol 1. Lig puan sıralamasında yerleri değişti!

Trendyol 1. Lig’de 10. hafta karşılaşmalarının tamamı sona erdi ve haftanın görünümü ortaya çıktı. Bu ligde Ankara takımlarından MKE Ankaragücü, Ankara Keçiörengücü ve Gençlerbirliği mücadele ediyorlar. 10. hafta karşılaşmaları değerlendirildiğinde yıldızı parlayan MKE Ankaragücü puan sıralamasında biraz toparlarken diğer iki takımda olumsuz bir görüntü ortaya çıktı.

MKE ANKARAGÜCÜ 7. SIRAYA YÜKSELDİ!

MKE Ankaragücü hafta sonunda Eryaman Stadyumu’nda lig lideri Kocaelispor’u 4-2 mağlup etmiş ve 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Bu sonuç ile Kocaelispor liderlik unvanını Ankara’da bırakırken MKE Ankaragücü de ligde üst sıralara doğru tırmanışını sürdürdü. Bu sezon ligde 16 puan toplayan Başkent ekibi puan sıralamasında 7. sırada kendisine yer buldu. MKE Ankaragücü ile lig lideri arasında ise sadece 3 puan bulunuyor.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ KAYIPLARDA

10. hafta karşılaşmasında Erzurumspor deplasmanında 4-0 gibi ağır bir yenilgi alan Başkent ekibi puan sıralamasında da düşüşe geçti. Ligin ilk sıralarını zorlayan bir takımken Başkent ekibi 10. hafta sonunda 12. sıraya kadar geriledi. 14 puanı olan Ankara Keçiörengücü puan farkı açısından zirvenin çok gerisine düşmüş değil. Bundan dolayı oynanacak olan maçlarda alınacak iyi sonuçlar yeniden Ankara Keçiörengücü’nü üst sıralara taşıyabilecek.

GENÇLERBİRLİĞİ ALARM VERİYOR

Puan sıralamasında en düşük seviyede yer alan Ankara ekibi Gençlerbirliği oldu. Kırmızı siyahlılar bu hafta deplasmanda Ahlatcı Çorum FK’ye 1-0 kaybettiler. Bu sonuç ile beraber Gençlerbirliği 12 puanda kaldı. Ancak alttan gelen takımların kazanması ile Gençlerbirliği şu anda 20 takımlı ligde 17. sırada yer alıyor. Ankara ekibinin bir an önce toparlayarak bulunduğu yerden kurtulması gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER