Başkent temsilcileri haftayı kayıpsız geçti! İşte puan durumu!

Trendyol 1. Lig’de 6. hafta karşılaşmalarında Ankara temsilcileri kayıpsız geçmeyi başardılar. MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü oynadıkları karşılaşmalarda galip geldiler.

Başkent temsilcileri haftayı kayıpsız geçti! İşte puan durumu!

Trendyol 1. Lig’de 6 haftada Ankara temsilcileri karşılaşmalarını tamamladılar. MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü karşılaştıkları rakipleri karşısında galip gelerek haftayı 3 puan ile kapattılar. Başkent temsilcilerinin gösterdikleri performanslar umut verirken Ankaralı futbolseverleri oldukça memnun ettiler.

GENÇLERBİRLİĞİ 4. SIRAYA YERLEŞTİ!

Gençlerbirliği’nin son haftalarda gösterdiği performans dikkatlerden kaçmıyor. Ardı ardına aldığı galibiyetler ile ligde üst sıralara tırmanan kırmızı siyahlılar deplasmanda Pendikspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puan kazandı. Bu sonuç ile puanını 11’e yükselten Gençlerbirliği lig sıralamasında da 4. sıraya yükseldi.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ GÖZ DOLDURUYOR

Ankara Keçiörengücü sessiz sedasız ligde üst sıralara doğru ilerlemeye devam ediyor. Başkent temsilcisi bugün Iğdır FK’yi konuk etti ve rakibini 2-0 gibi net bir skor ile geçmeyi başardı. Bu maçtan kazanılan 3 puan ile beraber Ankara Keçiörengücü puanını 9’a yükseltti. MKE Ankaragücü ile aynı puana sahip olan Ankara Keçiörengücü averaj farkı ile ligin 8. sırasında yer aldı.

MKE ANKARAGÜCÜ GERİ DÖNDÜ!

MKE Ankaragücü yaşanan teknik direktör krizini geçtiğimiz hafta içinde çözerken Kenan Koçak’ı takımın başına getirmişti. Yeni teknik direktörün etkisi ilk maçta ortaya çıktı. Sakaryaspor’u konuk eden MKE Ankaragücü rakibini 2-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu alınan puan ile beraber MKE Ankaragücü puanını 9’a yükseltip ligde de 9. sırada kendisine yer buldu.

Başkent temsilcileri haftayı kayıpsız geçti! İşte puan durumu!

BAŞKENT TEMSİLCİLERİNİN GELECEK HAFTA OYNAYACAKLARI MAÇLAR

Başkent temsilcileri MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü’nin gelecek hafta oynanacak maçlarına dair program da belli oldu. Buna göre 28 Eylül Cumartesi günü MKE Ankaragücü saat 16:00’da Bandırma Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Önümüzdeki hafta Ankara’da Başkent derbisi oynanacak. Açıklanan programa göre 28 Eylül Cumartesi günü saat 19:00’da Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın dostluk içerisinde bitmesi beklenirken iki iddialı takımın mücadelesinde futbol kalitesinin üst düzeyde olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER