Başkent ekipleri MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği bugün sahaya çıkıyor

Başkent Ankara'yı Trendyol 1. Lig'de temsil eden MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği SK bugün 3 puan için sahaya çıkacaklar. Temsilcilerimizden biri evinde diğeri ise deplasmanda sahada olacak.

Başkent ekipleri MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği bugün sahaya çıkıyor

Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından ligler yeniden start alırken bu kapsamda 15 Eylül Pazar günü yapılacak olan maç programı da belirlendi. Her iki başkent temsilcisi de bugün 3 puan kazanmak için sahaya çıkacaklar. MKE Ankaragücü bugün deplasman maçı için İstanbul'da Fatih Karagümrük takımının konuğu olurken Gençlerbirliği SK ise evinde Erzurumspor SK takımını konuk edecek.

MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI BUGÜN NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

MKE Ankaragücü bugün deplasman maçı için Fatih Karagümrük takımının konuğu olacak. Trendyol 5. hafta maçı bugün yani 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 16:00 itibariyle başlayacak. Karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak.

Başkent ekipleri MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği bugün sahaya çıkıyor

GENÇLERBİRLİĞİ SK MAÇI BUGÜN NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başkentin bir diğer temsilcisi Gençlerbirliği SK ise bugün evinde Erzurumspor SK takımını konuk edecek. Maç bugün yani 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 19:00 itibariyle başlayacak. Trendyol 1. Lig 5. hafta maçını Bein Sports Max 2, Tabii platformu canlı olark yayımlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER