Başkent ekipleri bugün sahne alacak!

Ankara’yı bugün Trendyol 1. Lig’de temsil edecek olan başkent ekipleri 3 puanı almak için sahne alacak. MKE Ankaragücü, Ankara Keçiörengücü ve Gençlerbirliği SK’nın maç saatleri belli oldu.

Başkent ekipleri bugün sahne alacak!

28 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan karşılaşma programı belli oldu. Başkent temsilcileri bugün 3 puanı hanelerine yazdırmak için 90 dakika boyunca ter dökecek. MKE Ankaragücü bugün Bandırma deplasman maçına çıkacak.

Diğer yandan Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü de akşam saat 19.00’da Gençlerbirliği’nin evinde karşılaşacak.

MKE ANKARAGÜCÜ MAÇ SAATİ

Başkentin önemli temsilcilerinden olan MKE Ankaragücü bugün Bandırmaspor’un konuğu olacak. Saat 16.00’da görülecek olan karşılaşma Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak. Puan durumunda MKE Ankaragücü 9 puan 12’nci sıradayken, Badırmaspor 6 puan ile listenin 13’üncü sırasında yer alıyor. MKE Ankaragücü karşılaşmayı kazanması halinde hanesine 3 puan yazdıracak.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ GENÇLERBİLRİĞİ SK MAÇI

Başkentin diğer temsilcilerinden olan Ankara Keçiörengücü ve Gençlerbirliği SK’da bu akşam saat 19.00’da karşılaşacak. Karşılaşma Ankara’da bulunan Eryaman Stadı’nda olacak. 2 Ankara takımı da hanesine 3 puanı yazdırmak istiyor. Karşılaşmanın golsüz ya da berabere tamamlanması halinde 2 takım da 1’er puanın sahibi olacak. Puan durumunda Gençlerbirliği 11 puan ile listenin 5’nci sırasında yer alırken, Keçireörengücü 9 puan ile listenin 9’uncu sırasında bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER