Barış Alper'in bonservisi ve maaşı belli oldu

Galatasaray milli oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ın maaşını 16 milyon lira seviyelerine çıkarırken ve bonservis bedelini de 20 milyon olarak belirledi.

Barış Alper'in bonservisi ve maaşı belli oldu

Galatasaray'ın bu sezon jıkeri olan ve teknik direktör Okan Buruk'un sağ bek, sol bek, sağ açık, sol açık ve forvette görev verdiği Barış Alper Yılmaz'ın performansını ödüllendirmek isteyen Galatasaray yönetimi milli futbolcu ile yeni sözleşme imzalayacak.

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz gösterdiği performans ile dikkatleri çekiyor ve Avrupa kulüpleri tarafından da yakından takip ediliyor. Yeni sözleşme imzalanan ve maaşında yüzde 60 iyileştirmeye gidilen tekrar zam yapılarak 10 milyon lira olan maaşının 16 milyon liraya çıkarılması bekleniyor. Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın istediği bonservis bedeli de ortaya çıktı. Sarı - kırmızılı kulüp milli takımında formasını giyen Barış Alper Yılmaz için en az 20 milyon euro istiyor.

GALATASARAY 2021 YAZINDA KEÇİÖRENGÜCÜ'NDEN TRANSFER ETTİ

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ı Ankara Keçiörengücü'nden 2021 - 22 sezonu yaz transfer döneminde 2.1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti. Milli futbolcu için 20 milyon euro talep eden Galatasaray istediği rakam ve üzerine satabilirse bu transferden en az 10 kat gelir elde edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER