Baran Alp Vardar kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne?

Futbol liglerinin başlamasına saatler kala ülkemizde üzücü bir gelişme yaşandı. Gelişmeyi İstanbulspor resmi hesapları üzerinden duyurdu.

Baran Alp Vardar kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne?

Milyonlarca insan için bir yaşam tarzı olan futbol ile ilgili haberler geniş kitleleri etkileyebiliyor. Bu konuya bir örnek Türk futbolundan geldi. Geçtiğimiz sezonu Süper ligden düşerek tamamlayan ve sezona Trendyol 1. Ligde başlayacak olan İstanbulspor oyuncuları Baran Alp Vardar'a kanser teşhisi konulduğunu açıkladı.

Baran Alp Vardar kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne?

KULÜBÜNDEN DESTEK PAYLAŞIMI

İstanbulspor yaptığı açıklamada "Biz hep seninle olacağız canımız Baran Alp Vardar. Altyapımızdan yetişmiş, A takımımızda görev almış, canımız Baran Alp Vardar’a yapılan tetkikler sonucu kanser teşhisi konmuş, tedavi sürecine başlamıştır" ifadelerine yer verdi.

Vardar'ın hastalığının duyulmasının ardından kendisine çok sayıda kuruluş ve futbol kulübü tarafından başsağlığı mesajı gönderildi. Oyuncunun arkadaşları da Vardar'a ziyaret ederek kendisine destek oldu.

BARAN ALP VARDAR HAYATI

Profesyonel futbolcu olan Baran Alp Vardar İstanbul doğumlu ve 19 yaşındadır. İstanbulspor altyapısında forma giyen ve U19 takımında 18 maça çıkan genç futbolcu geçen sezon A takım ile 3 maça çıkmıştır. Nisan ayında A takıma yükselen Vardar hastalığından dolayı futbola ara vermek durumunda kaldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER