Bakan Bak paralimpik sporcularının aile ve antrenörlerine teşekkür etti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından 2024 Paralimpik Oyunları’nda ülkemizi temsil eden milli sporcularının ailelerine, kulüp ve antrenörlerine teşekkür etti.

Bakan Bak paralimpik sporcularının aile ve antrenörlerine teşekkür etti

Her bir sporcunun hayalleri olduğunu ifade eden Bakan Bak, katılım sağlayan herkesi yürekten tebrik ettiğinin de altını çizdi.

94 SPORCU ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Öte yandan Bakan Bak, yaptığı açıklamasında 28 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında Fransa’da yapılacak olan Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek 94 sporcuya da başarılar diledi.

“YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Paralimpik Oyunlarında Türkiye’yi 48’i kadın, 46’sı erkek olmak üzere toplam 94 sporcunun temsil edeceğini hatırlatan Bakan Bak, “Paralimpik sporcularımızı Paris’e uğurlamak için sayılı günler kaldı. En az onlar kadar heyecanlıyız. Milli sporcularımız 15 branşta madalya mücadelesi verecek. Büyük bir azim ve özveriyle oyunlara hazırlanan sporcularımızın başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Her bir Paralimpik sporcumuzun ayrı bir hikayesi ve hayalleri var. Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek olan sporcularımızın tüm zorlu süreçlerinin arkasında yer alan aileleri başta olmak üzere kulüp ve antrenörlerini yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

DİĞER BİREYLERE İLHAM KAYNAĞI

Bakan Bak, paralimpik sporcularının başarılarının diğer engelli bireylere ilham kaynağı olduğunu ifade etti. Başarıların kişisel zaferlerin ötesinde daha büyük bir anlamı olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı sporcuların yarışmalarda madalya kazanacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER