Aziz Yıldırım'dan Trabzonspor Fenerbahçe maçı iptal edilmeliydi açıklaması

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ile ilgili konuştu. Yıldırım, "Maç sahaya meşale atıldığında iptal edilmeliydi" dedi.

Aziz Yıldırım'dan Trabzonspor Fenerbahçe maçı iptal edilmeliydi açıklaması

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe mücadeleyi 13 ve 45 +4. dakikada Fred ve 87. dakikada Michy Batshuayi'nin attığı gollerle 3-2 kazandı. Mağlubiyete engel olamayan Trabzonspor'un golleri 63. dakikada frikikten Enis Bardhi ve 78. dakikada penaltıdan Trezeguet kaydetti.

Karşılaşmada hakem Halil Umut Meler'in son düdüğü çalmasının ardından Fenerbahçeli futbolcular orta yuvarlakta galibiyeti kutlarken sahaya atlayan bordo - mavili taraftarlar ile oyuncular arasında olaylar çıktı. Olayların ardından 12 kişi gözaltına alırken birçok iddia ortaya atıldı.

Gündemdeki sıcaklığını kaybetmeyen Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar ile ilgili Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu.

Sözcü'ye konuşan Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım'da Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşmanın sahaya meşale atıldığı an iptal edilmesi gerektiğini ifade etti.

SAHAYA MEŞALE ATILDIĞINDA MAÇ İPTAL EDİLMELİYDİ

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırının aydınlatılması gerektiğini ve sahaya meşale atıldığında maçın iptal edilmesi gerektiğini ifa ederek şunları söyledi:

“İlk iş Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı aydınlatmak. Ki maç sahaya meşale atıldığında iptal edilmeliydi.”

ŞAMPİYONLUK DEĞERLENDİRMESİ

Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını da değerlendiren Aziz Yıldırım, bundan sonra şampiyonluğun yüzde 50 şeklinde olduğu ve Galatasaray maçına kadar puan kaybetmemeleri gerektiğini vurguladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER