Avrupa Ligi kadro bildirimi ne zaman bitiyor, transfer için son gün belli mi?

Galatasaray'ın Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna katması ve Kerem Aktürkoğlu'nu Benfica'ya satması son günlerin en önemli gelişmesi oldu. Özellikle ligin dev takımları ile ilgili transfer iddiaları peş peşe gelmeye başladı.

Avrupa Ligi kadro bildirimi ne zaman bitiyor, transfer için son gün belli mi?

Futbol kulüpleri her sene sezon başlangıcı ve sezon aralarında kadrolarına yeni isimler takviye ederken çeşitli nedenlerden dolayı oyuncular ile yollarını ayırıyor. Bu nedenle transfer dönemlerinin son günlerinde dünya genelinde ses getiren ve beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'ın aktif olarak piyasa değeri 100 milyon EURO olan Victor Osimhen'i Napoli'den kiralık olarak kadrosuna katması dünya futbol gündeminde büyük ses getirmişti. Napoli ile arasında ipleri kopartan ve dev kulüplerle anlaşamadığı için boşta kalmamak adına Türkiye'yi tercih eden Osimhen sonrasında taraftarlar gelecek teni haberlere odaklandı.

AVRUPA KUPALARI LİSTESİ İÇİN ZAMAN DARALIYOR

Avrupa'ya gidecek takımlarımızın takviyelerini yapabilmeleri adına akıllarda, gelen oyuncunun UEFA'ya en son ne zaman bildirileceği sorusu geldi. Avrupa Ligine gidecek takımların UEFA'ya güncel kadrolarını bildirmeleri için son tarihin 5 Eylül saat 01:00 olduğu öğrenildi.

Yani Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kadrolarına yeni bir isim eklemek ve onu Avrupa kupalarında oynatmak isterse 24 saatten az bir süre içinde işlemlerini tamamlaması gerekecek. Ülkemizde genel olarak transfer dönemi ise 13 Eylül'de sona erecek.

Bir çok defa ucu ucuna transferlerin yetiştirilme olaylarının yaşandığı Türkiye'de nelerin yaşanacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER